Un exemplu despre cum evreii joacă pe ambele fronturiFelul în care evreii dețin controlul părților opuse pentru a-și avansa agenda lor comunistă

Următorul articol este citat din ”The White Man’s Bible” de Ben Klassen. Deși URSS-ul nu mai există ca un stat comunist, acest articol care a fost scris înainte de căderea comunismului rus dezvăluie multe:

Rusia, Israel și Statele Unite

SUA nu a luptat împotriva comunismului
Una dintre cele mai evidente și persistente decepții care a fost impusă asupra americanilor de la revoluția rusă din 1917, este faptul că guvernul american luptă cu disperare dar cu vitejie un război pierdut „împotriva comunismului”. După mai mult de 60 de ani, majoritatea americanilor încă cred această farsă, și continuă să rămână confuzi legat de faptul că o națiune ca Statele Unite, bogată, puternică și superioară moral comunismului, continuă să piardă.

Evreii americani reprezintă centrul de putere comunismului
Adevărul dur este că puterea Americii – guvernul, finanțele și propaganda (toate dominate de evrei) – nu a luptat împotriva comunismului. Pentru că de la bun început, comunismul vine de la evrei. Comunismul este doar una dintre puternicele unelte folosite de programul evreiesc pentru dominare și control mondial. Nu numai că Statele Unite nu au luptat împotriva comunismului așa cum majoritatea americanilor au fost înșelați să creadă, însă din contră, Statele Unite au finanțat, planificat și promovat comunismul, nu numai în Rusia, ci în întreaga lume. Fără susținerea financiară și fără ajutorul tehnic al Statelor Unite, comunismul evreiesc asupra rușilor ar fi eșuat în mod lamentabil chiar de la început. Defapt, nici nu ar fi fost fondat. Acesta a fost instruit și finanțat din New York. Ultimul pas pentru preluarea Rusiei de către comuniști a fost finanțat generos și plănuit cu grijă de către evrei capitaliști înstăriți, chiar de pe teritoriul S.U.A., fiind un eveniment istoric. Pe partea de est a New York-ului, Trotsky și 3000 de asasini evrei au fost atrenați cu grijă pentru a aduce lovitura de stat finală. Aventura a fost finanțată cu 20 de milioane de dolari de nimeni altul decât (evreul) Jacob Schiff, deținător al firmei Kuhn, Loeb & Co. din New York, o branșă americană a rețelei Rothschild. La timpul potrivit, Trotsky împreună cu revoluționarii săi evreii antrenați au fost expediați cu o navă (în mijlocul primului război mondial) și au ajuns nevătămați în Rusia pentru a-și îndeplini scopul. Odată ajunși acolo, au știut exact ce să facă asfel încât când și-au terminat misiunea, 30 de milioane de ruși albi erau uciși, în timp ce evreii stăteau în puf.

Comunismul este o păcăleală evreiască
Trebuie să ne amintim din nou și din nou faptul că comunismul nu este nimic mai mult decât un program evreiesc vicios și oribil pentru a prelua controlul la nivel mondial, camuflat amăgitor sub propagandă „umanitară,” la fel ca și multe alte programe evreiești. Plătite din banii americanilor plătitori de taxe. Planul evreiesc-comunist-marxist-zionist este o parte integrantă al aceluiași program. Este bine finanțat, nu numai din bani evreiești, ci cel mai important și din banii plătitorilor de taxe, din care americanul plătește partea cea mai mare. Nu există sursă mai bună de bunuri, bunăstare și productivitate decât plătitorul de taxe american și potențialul evreiesc de a culege această sursă imensă de productivitate pare să fie fără limită.

În spatele acesteia se află întreaga rețea evreiască.
Mișcarea evreiască-comunistă-marxistă-zionistă este extrem de puternică. În spatele acesteia se află toate rețelele evreiești din lume. Asta include vasta lor rețea mondială de propagandă – TV-ul, ziarele, presa, revistele, editurile, educația și multe alte unelte care nu numai că influențează ci și decid în locul „opiniei publice.” În spatele acestei mișcări evreiești se află și puternicul sistem „capitalist” al Băncii Centrale a Statelor Unite, cu monopolul său nelimitat de a printa monetărie la niciun alt cost. Pe scurt, în spate se află „mâna din umbră” a evreimii din întreaga lume.

Politica americană a fost ostilă cu țarii
Această înființare a puterii a aranjat doborârea Dinastiei Romanov - o dinastie vikingă care a condus Rusia mai mult de 3 secole și a înlocuit-o cu tirania opresivă evreiască. Faptul interesant în legătură cu politica americană împotriva Rusiei este că înaintea revoluției din 1917, aceasta era ostilă Rusiei (la fel ca și evreii). Politica americii a favorizat cu entuziasm Japonia în războiul ruso-japonez din 1904-1905, într-un final căștigat de japonezi. Odată ce evreii și-au încleștat ghearele asupra Rusiei și a resurselor sale vaste în 1917, politica americii s-a schimbat dramatic (în ascuns) și a devenit anti-japoneză și pro-rusă.

Binevoitoare după preluarea în stil comunist
Din contră, în ciuda propagandei, camuflării și aruncatului cu praf în ochi, aceasta a fost puternic pro-rusă (întradevar pro-evreiască) dintotdeauna. America a fost cea care a susținut precarul guvern comunist din anii 1920 cu mâncare și alte tipuri de ajutoare. America a adus ajutor tehnic care a construit străvilare și centrale, a forat pentru ulei și și-a construit rafinăriile între 1920 și 1930. Atunci când în ciuda tuturor ajutoarelor oferite Rusiei aceasta ajunsese în colaps din cauza propriilor împovărăciuni și putreziciuni la începuturile decadei 1930, aceasta a fost salvată din nou de la a fi dată uitării prin intermediul recunoașterii oficiale a lui Roosevelt și extinderea creditelor financiare. Din nou, atunci când armatele eroice ale lui Hitler au bătut la porțile Leningradului, Moscovei și Stalingradului, ajutorul militar și intervenția directă a SUA a salvat Rusia Sovietică de la a fi ștearsă de pe hartă. Chiar înainte ca războiul să se termine, SUA deja începuseră să trimită cantități vaste de ajutoare, bunuri pentru civili – tractoare, mașinării, mâncare, aproximativ 13 miliarde de dolari. Din nou, toate acestea din banii plătitorilor de taxe din America, care plătesc majoritatea costurilor avansării mondiale evreiești.

Salvată de America .. din nou.. și din nou.
De la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, SUA a încurajat și promovat preluarea comunisto-rusă asupra Europei de Est. De fapt, atunci când Rusia a ezitat să își aducă tancurile în Ungaria odată cu revolta acesteia din 1956, președintele Eisenhower a fost cel care în mod special a trimis premierului Kruschev o telegramă încurajatoare, asigurându-l că Statele Unite nu vor ridica un deget pentru a-i ajuta pe unguri.

Un front fals, impostor
Acesta a reprezentat modul de operare a relațiilor americano-ruse începând cu anul 1917. În mod oficial, SUA își atribuie un front „anti-comunist.” Însă, în spatele scenelor, orchestrează preluări comuniste peste tot în lume pe care le ajută, le instigă, le plănuiește, finanțează și le promovează, indiferent dacă sunt în țări apropiate Rusiei sau țări din partea cealaltă a globului care au fost în mod temporar prea departe pentru a fi ajunse de trupele ruse.

America a ajutat preluarea cubaneză
Un exemplu bun este preluarea „comunistă” târzie asupra Cubei. Fără ajutorul propagandei americane prin intermediul presei (evreiești), Fidel Castro ar fi fost mort și lăsat în fundul gol, neauzit și necunoscut de nimeni. Presa americană, în special New York Times (evreiesc) l-a promovat pe Castro ca fiind un erou nativ, un eliberator, un fel de Abraham Lincoln al Cubei, George Washington al Sierrei Maestra, drept un reformator agrar non-comunist și l-au comercializat în presa americanilor în mod temporar. În același timp, guvernul american a pus presiune în secret asupra capului guvernului cuban pro-american de atunci, Fulgencio Batista, ca acesta să părăsească Cuba. Fiind trădat de guvernul american și fiind pe cale de faliment, Batista a plecat din țară, iar Castro a ajuns la conducere cu susținerea deplină a guvernului american cât și al presei americane (evreiești). A fost un studiu interesant al ipocriziei, pentru a înțelege cum am „descoperit” faptul că Castro era comunist, un fapt bine știut de guvernul american și conspirația evreilor; de asemenea, aceștia cunosșteau foarte bine și motivul de bază al revoluției.

Trădarea intereselor americane în mod repetat
Scopul meu din acest articol limitat nu este să revăd istoricul trădării evreiești ale intereselor americane și preluările comuniste din lume. În mod literal aș avea nevoie de atâtea pagini cât într-o enciclopedie pentru a face asta. Doar doresc să scot în evidență câteva evenimente istorice pe care chiar și cel mai naiv cititor american al gazetelor zilnice le găsește familiare. Legat de asta, vreau să aduc în evidență numai câteva exemple țipătoare pe care oricine le poate înțelege.

Trădarea Chinei
Una dintre cele mai evidente escrocherii și de importanță majoră la nivel mondial a fost manipulată de către SUA după cel de-al Doilea Război Mondial, și anume trădarea lui Chiang Kai-shek și a vastei populații chineze. Chiang Kai-shek a luptat împotriva comuniștilor chinezi de la începutul decadei 1920 și în final a învins. A asumat controlul guvernului chinez în 1926 și fără dubii a fost cel mai fidel lider anti-comunist din Asia. A fost puternic pro-american și a luptat împotriva japonezilor pe partea americii în al Doilea Război Mondial. De îndată ce acest război (evreiesc) s-a terminat, China a fost trădată în mod perfid de SUA.

Marshall a fost o marionetă comunistă
Generalul George C. Marshall, care a obținut aproape toate onorurile care pot fi oferite în armată la scurt timp după ce a devenit președinte, a fost trimis în China pentru a da cu toporul în noiembrie 1945. Deși avea vârsta de 65 de ani, o sănătate precară și gata să iasă la pensie, a stat în acea țară mizerabilă 14 luni, vânzând kai-shekuri comuniștilor. Faptul că a făcut un asemenea sacrificiu la vârsta aceea indică disciplina comunistă extrem de strictă sub care era și sub care fusese întreaga sa viață.

Imposibil fără perfidia americană
Atunci când Marshall a părăsit China, acesta a negociat pentru „o coaliție,” între naționaliștii kai-shek și comuniștii mao tse-tung și a dezarmat armata naționalistă, ca mai târziu să se laude că a făcut asta „dintr-un condei”. Nenecesar de menționat, naționaliștii chinezi fiind dezarmați și trădați de către SUA, Mao Tse-tung și grupul său de comuniști curând l-au izgonit pe Chiang Kai-shek și pe naționaliști din interiorul Chinei. Până în 1949, Mao a fost necontestatul stăpân comunist al Chinei, cea mai populată țară din lume. China, cu înțesata sa populație de 800 de milioane de oameni, a fost pusă sub controlul comunist-evreiesc, prin intermediul trădării americane. Așa că, încă o altă țară a fost cedată datorită trădarii din partea SUA.

Au urmat imense băi de sânge
La puțin timp după ce comuniștii au ajuns la conducere în China, au urmat imense băi de sânge. Este estimat în mod modest că cel puțin 60 de milioane de chinezi au fost uciși de către sterilizarea Mao-Tse-tungiană care a urmat, pentru ca regimul său brutal să fie consolidat. A murit fiind un trădător. Generalul George C. Marshall, ducându-și cu loialitate îndatorirea de trădător până la capăt pentru stăpânii săi comuniști a murit la puțin timp după aceea. Niște exemple mai recente ar trebui să fie  suficiente pentru a stabili tiparul. Să privim la ceea ce s-a întâmplat în Emisfera Vestică.

Trădarea Chilei
Până la 1970, guvernul comunist fusese deja stabilit în Chile, condus de către Salvador Allende. Această realizare a fost îndeplinită cu ajutorul sumelor gigantice de bani de venite sub forma de „ajutoare” SUA și în special prin complicicatea C.I.A-ului. Apoi în 1974, s-a întâmplat inexplicabilul. Poporul chilian, condus de armată, s-a revoltat, ucigându-l pe Allende și obținându-și guvernul înapoi. Oare guvernul american a fost fericit legat de acest triumf împotriva comunismului? Ba din contră: de atunci, SUA a oprit toate ajutoarele, a tăiat din credite și a menținut un boicot vicios și o campanie de propagandă împotriva Chilei.

Canalul Panama a fost oferit comuniștilor
În 1979, senatul perfid cât și branșa executivă a Statelor Unite a oferit canalul Panama, construit și deținut de America, unui guvern comunist de hoți și vânzători de droguri, condus de Generalul Torrejos. Nu numai că le-au oferit acestor criminali totul pe platou, însă le-au plătit miliarde pentru asta, cel mai strategic pasaj navigabil din lume. Asta în condițile în care voturile senatorilor erau de 200 la 1 împotriva acestei vânzări perfide.

Vânzare perfidă în Nicaragua.
În timp ce această vânzare perfidă erea promovată americanilor, C.I.A-ul era deja preocupat cu folosirea Panamei drept o bază pentru a conduce revoluționari în Nicaragua din apropiere și pentru a instriga revoluția. Aici, din nou, guvernul nostru american și-a aratat adevarata sa față. În timp ce familia Somoza – care condusese Nicaragua mai mult de 40 de ani – era puternic pro-americană și anti-comunistă și în același an în care Canalul Panama a fost dat, Anastosia Somoza a fost trădat și vândut. Prin intermediul organizației C.I.A, a banilor și a forței, țara a fost aruncată în haos total, iar în final SUA i-a cerut lui Somoza să plece; acesta părăsindu-și țara. Comuniștii „sandiniști” au preluat conducerea și, în felul acesta, o altă țară anti-comunistă a fost trădată și oferită bestiei comuniste cu ajutorul democrației „anti-comuniste” din SUA.

* * * *

C.I.A joacă rolul vital.
La momentul de față ar fi folositor să scoatem în evidență importanța imensă a Agenției Centrale de Inteligență (Central Intelligence Agency sau CIA) în majoritatea preluărilor comuniste. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, biroul pentru servicii strategice a fost organizat drept o agenție de super inteligență, coordonând și înlocuind diferitele agenții de inteligență militară SUA. Era plină de angajați evrei și, în realitatea, era o poliție evreiască a întregii lumi. La fel ca și echivalentul său rusesc, Cheka sau O.G.P.U., N.K.V.D., K.G.B. și alte varietăți de nume adaptate între timp, așa cum și O.S.S-ul și-a schimbat numele în C.I.A. Însă în esență, caracterul și scopul rămân neschimbate – a rămas (și continuă să fie și azi!) o rețea mondială de poliție secretă și de spionaj, angajată de evreimea mondială; americanul de rând plătind taxe pentru asta. Nu numai că C.I.A. este o rețea de spionaj, însă și acționează drept o armată puternică în a băga strâmbe și în a comite fraude, o armă care nu numai că spionează, ci care se folosește și de forță pentru a obține rezultate. Putere uimitoare, fonduri nelimitate. Factura pentru plătitorii de taxe este enormă. Cu fonduri aproape nelimitate la îndemână și cu o armată imensă, puterea și influența C.I.A.-ului în lume este uimitoare însă întradevăr înfricoșătoare. Nici congresul și nici președintele nu cunosc cu adevărat câte miliarde sunt cheltuite anual de această puternică agenție secretă de poliție. Nici nu sunt conștienți de poznele și implicațiile acestora. Toate astea sunt acoperite sub deghizarea „discreției” și a „securității naționale”. CIA este complet în afara controlului congresului și a branșei executive. Defapt, membrii guvernului de față sunt înfricoșați și la mila CIA-ului.

O armată delicventă
Nici nu există limite în tacticile folosite de CIA. Asasinări, propaganda falsă, minciuni, furturi, crime, trădări, revoluții sau „trucuri murdare” de orice fel, toate fac parte din arsenalul de rutină al programului evreiesc. Și asta nu e tot. Setarea de companiilor false, mișcări politice false, printarea de ziare temporare, influențarea alegerilor, susținerea candidaților și mișcărilor politice, distrugerea altora; toate astea fac parte din trucurile lor.

Funcționează și pe pământ american
Intervențiile acestora nu sunt limitate țărilor străine. Orice cetățean american care este loial țării sale, sau luptă pentru Rasa Albă, sau dorește să expună conspirația jidanilor sau este împotriva comunismului ajunge ținta perfidei și puternicei CIA, chiar în țara sa de origine. Acest lucru este realizat mână în mână cu FBI-ul, infiltrând organizații indigene, partide politice, construind și distrugând orice grup, clică și orice individ doresc.

Unealta evreilor
Orice este considerat potrivit pentru ei este întotdeauna în interesele cele mai bune ale evreilor și pentru distrugerea rasei Albe. Înainte de a termina cu subiectul de informații secrete, există alte unelte evreiești pentru spionat - pe care le vom aduce în discuție.

Poliția mentală
Din moment ce în ultimele câteva mii de ani evreii au continuat cea mai vicioasă conspirație din istorie și anume distrugerea și preluarea puterii asupra tuturor oamenilor – au devenit fanatici până la punctul de paranoia legat de spionaj și colectarea de informații secrete despre inamicilor lor. Și asta e de înțeles. Din moment ce crimele hidoase pe care le săvârșesc sunt bazate în totalitate pe secrete și minciuni, menținând controlul asupra acestei conspirații este o slujbă extrem de nesigură. Așa că în mod frenetic aceștia infiltrează tot felul de unelte, spionează organizații întregi și dezvoltă metode de a obține informații care ar speria limitele minții gentile. Aceștia nu  numai că doresc să știe ce fac inamicii lor (toți sunt inamicii lor!), dar mai vor să știe și ce plănuiesc aceștia. Defapt, pe cât de mult posibil aceștia vor să știe ce gândește toată lumea înainte ca acele gânduri să fie puse în acțiune.

O rețea acerbă de spionaj
În acest fel, au tot felul de rețele de spionaj și de colectare de informații din jurul lumii. Pe lângă CIA, FBI, KGB și alte instituții deja menționate, există două pe care vreau să le scot în evidență – una în America și alta în Israel. ADL – prescurtare pentru Liga Anti-Defăimare, se află în America. Chipurile, pretinde să protejeze interesele evreilor și să prevină răspândirea „anti-semitismului”. Nu a existat niciodata vreo explicație legată de ce anume evreii ar dori o asemenea protecție, din moment ce englezii, nemții, italienii și orice alte grupuri etnice o găsesc inutilă. Însă, în realitate, ADL-ul este mult mai mult decât asta. B’nai B’rith-ului evreiesc este defapt sursa principală a acestei organizații. În realitate reprezintă o organizație de spionaj puternică și foarte bine finanțată, în interiorul propriilor noastre granițe, care nu numai că adună informații despre politicieni, organizații civice, diverși indivizi, ci și pe oricine și orice îi suspectează că au de gând să descopere conspirația evreiască. Dețin fișiere gigant și computere care întrec chiar și pe cele ale FBI-ului sau CIA-ului; în aceiași măsură, orice informație pe care FBI-ul și CIA-ul o dețin, poate fi folosită de către ADL.

Operațiunea Cenzura
Activitățile ADL-ului sunt mult mai extinse. Aceștia sunt extrem de activi în politică – promovându-i doar pe cei folositori pentru evrei și distrugându-i pe cei considerați necooperanți. De asemenea aceștia monitorizează toate cărțile, revistele, ziarele, mass-media, orice mișcare sau orice – orice poate afecta conspirația evreiască – și asta include tot ce se întâmplă în țara asta și care se dovedește a fi de importanță.

Creează Propogandă
Inventează știri și povești de agresivitate dacă este necesar, integrându-le în programele populare de mass media – T.V, ziare, etc. Nu numai că publică un număr enorm de articole propagandiste, ci publică și un număr mare de cărți care sunt fie în favoarea Israelului și a evreilor, fie îi atacă pe inamicii acestora în mod vicios.

Mossad-ul – rețea de super-spioni. Cealaltă rețea de spionaj evreiască care este de o importanță majoră, își are sediul în Israel. Este cunoscută drept Mossad. Reprezintă un aparat evreiesc central de colectare de informații din întreaga lume. Este una dintre cele mai vaste rețele de ultra spionaj din întreaga istorie. Orice este cunoscut de CIA-ul american și poate fi folosit de evrei (aproape orice) este oferit Mossadului. Orice este cunoscut de KGB-ul rusesc și este folositor evreilor, este oferit Mossadului. De asemenea, toate organizațiile colectoare de informații din Germania, Franța, Italia și de peste tot în lume, împărtășesc informațiile cu Mossadul. Cu greu există ceva de importanță oriunde în lume care să nu fie catalogat imediat în calculatoarele masive ale Mossadului.

Criminali
Însă Mossadul merge mult mai departe de simpla spionare și colectare de informații. Ca și ADL-ul, este extrem de agresiv și continua pe ofensivă. Are echipe întregi de asasini antrenați care produc daune în majoritatea țărilor din lume, în special în SUA. Ridică organizații paramilitare cum ar fi Liga Evreiască de Apărare sau societăți evreiești ce se ocupă cu arme, antrenate să ucidă Gentili cu măiestrie. Membrii Mossadului dețin conducerea Americii cu puțină sau chiar niciun pic de rezistență din partea propriilor „noastre” agenții de menținere a legii, în timp ce ei ascultă telefoane, pun microfoane în ambasade, chiar și Casa Albă și orice altă branșă a guvernului American. Pe scurt, nu numai America, ci întreaga lume reprezintă teritoriul lor, iar Rasa Albă (victima lor principală), nu numai că nu se opune, ci le plătește facturile și nici nu sunt conștienți de existența lor.

Aduc violența asupra altor guverne
Fără dubiu, Mossadul este organizația cea mai periculoasă, crudă și însetată de sânge, plină de criminali internaționali pe care lumea a cunoscut-o, făcând orice doresc cu legile și guvernele lumii, cu puțină sau chiar nicio opoziție. Ca și CIA-ul, operează la nivel global și își conduce majoritatea operațiunilor cu această diferență: pe când CIA-ul are baza în America, Mossadul o are în Israel; pe când CIA-ul este o amestecătură de evrei și Gentili, Mossadul este în întregime evreiesc; pe când CIA-ul oferă informație Mossadului, favoarea nu este returnată. Este o stradă cu sens unic, toate conducând la supremația evreilor și tirania lor asupra „goy-lor” lumii.

* * * * 

Înainte să trecem peste conspirația Rusiei, a Israelului, a evreilor și a guvernului American, există alte două aspecte a acestei combinații vicioase ce vor fi clarificate acum.

Ajutoare străine pentru toți
Un aspect este problema Americii de a oferi ajutoare străine (din banii plătitorilor de taxe) oricărei tămpenii din lume. În prezent, este la înțelegerea mea faptul că noi oferim ajutor pentru 116 țări. Aceasta este una dintre cele mai nebunești fraude impuse vreodată vreunui grup de plătitori de taxe din istorie. Americanii nu au avut niciodată oportunitatea de a vota pentru a-și exprima opinia asupra acestei fraude strigătoare la cer, însă asta continua an după an. Pentru 35 de ani, plătitorii de taxe au fost storși de bani și la momentul de față nu există vreo indicație că asta se va opri sau limita întrun fel.
                                                                            
Însă mecanismul acestei fraude este următorul: a fost inaugurat drept planul Marshall pentru a preveni alte țări din a „deveni comuniste”. Obiectivul său nobil părea să fie lupta împotriva comunismului. În alte cuvinte, le-am oferite mită, încercând să-i cumpărăm, pentru a-i scoate din comunism cu bani, așadar câștigându-i de partea noastra ca prieteni. Acesta a fost lucrul pe care ni l-au spus nouă. Însă adevărul este că noi oferim fonduri pentur comunism. Adevărul este oarecum diferit. Defapt noi susțineam comunismul din diverse țări, dintre care cea mai mare era Rusia. Înainte de al Doilea Război Mondial s-a dezvăluit faptul că am oferit rușilor bunuri în valoare de 13 miliarde de dolari, incluzând tractoare, frigidere și multe altele. Dacă au luptat împotriva comunismului, de ce l-au sprijinit?

Ostili cu țările anti-comuniste
În practică, noi am susținut și nu am luptat contra comunismului. Ne-am folosit enorma avere drept armă pentru a împinge alte țări în comunism. Am folosit-o cu scopul de a aduce CIA-ul în interiorul lor și pentru a manevra politic aceste țări astfel încât evreii și comuniștii să ajungă în control mai devreme sau mai târziu. În țări ca Chile, unde comuniștii au fost dați afară de proprii cetățeni (fără ajutorul guvernului american), i-am trădat (vezi și Rhodesia) și am folosit presiunea economică pentru a-i aduce înapoi în mainile evreilor.

America trădează prietenii și răsplătește inamicii
Ca rezultat al acestei sume fantastice de sute de miliarde de dolari, majoritatea țărilor din lume și-au pierdut respectul în întregime pentru America. Nu au încredere în noi și niciodată în istorie nu am fost atât de grav urâți de atât de mulți oameni. Și pentru motive reale. America (controlată de evrei) și-a trădat în mod repetat proprii săi cetățeni cât și țările prietene. Și-a trădat și pedepsit în mod consistent prietenii (Rhodesia, Somoza, Batista, Chile, etc.) și și-a răsplătit în mod generos „inamicii” comuniști. Nu e de mirare că restul lumii urăște și nu are încredere în Statele Unite ale Americii.

Germania sub ocupație militară
Cealaltă problemă este menținerea forțelor americane în Germania, pentru interminabila perioadă de 35 de ani după învingerea unui inamic primar, ceva ce SUA nu a făcut niciodata în istorie. Și asta reprezintă o escrocherie gigantică. Se presupune că acele trupe se află în Germania pentru a proteja împotriva „pericolului” rusesc. Chestia e că Germania putea să se apere singură împotriva Rusiei comuniste și ar fi curățat acel cuib de vipere din 1940, dacă nu am fi interferat America controlată de evrei.

Motivul adevărat: Pentru a proteja evreii
Motivul adevărat pentru care trupele noastre au fost menținute în Germania toți acești ani și pentru care fără dubiu vor rămâne pentru cel puțin alți 35 de ani este să-i mențină pe nemți sub control ca să nu reînvie o mișcare hitleristă care să se întoarcă din nou împotriva evreilor. Pe scurt, trupele noastre se află acolo doar pentru a proteja evreii de nemți și pentru a preveni nemții din a-și alegere propriul său guvern. Da, acesta este motivul real și singurul motiv, nu pentru a proteja Germania de Rusia comunistă.

* * * *

Stat bandit artificial
Acum revenim asupra altul cuib de vipere, statul bandit Israel însuși. Această monstruozitate artificială datorează propria existentă puterii combinate a evreimii internaționale, CIA-ului, mass-mediei și fațadei cunoscute drept guvernul „Statelor Unite ale Americii”.

Parazit în totalitate
Trebuie să ne reamintim că evreii sunt paraziți în întregime și nu doresc să trăiască în propia lor țară. Paraziții nu pot trăi singuri așa că trebuie să trăiască din resursele unei gazde productive. Pentru acest motiv, evreii nu doresc și nici nu pot să locuiască în țara lor de unii singuri. De-a lungul a mii de ani, aceștia, mai mult ca oricine altcineva au avut oportunități ample de a locui împreună și de a-și construi propria lor țară. Însă nu doresc asta și niciodată nu vor dori asta. Rămân ce au fost întotdeauna, paraziți.

Motive pentru această schemă
Așa că de au îndurat asemenea probleme pentru a fura Palestina de  la arabi și pentru a fonda această monstruozitate numită Israel?

Motivele sunt multe, toate pentru a ajuta și susține programul evreiesc pentru a domina asupra lumii.
1.      Probabil cel mai important motiv a fost pentru a susține și unifica ideologia statului evreiesc ce își pierde din valoare. Atât de mult succes și influență au generațiile recente de evrei astfel încât majoritatea evreilor tineri se căsătoresc cu Gentili. Trebuie sa ne amintim că dușmănia, ura și lupta a reprezentat baza istorică pe care rasa și religia evreiască au fost create; tot acestea le-au adus și succesul fenomenal cu care se laudă acum. Prea mult succes poate fi cauza dezintegrării. Cu zionismul, cu „patria” israeliană și cu lupta de a proteja și extinde Israelul și poporul evreiesc, aceștia și-au creat noi inamici și prin asta și-au reaprins un impuls enorm și solidaritate care a „confirmat” miturile lor religioase și le-au transformat într-o realitate tangibilă
2.      Israelul a fost creat pentru a deveni centrl guvernului mondial. Planul lor este să mute statele unite în Ierusalim și să domine lumea din Sion. „Legile trebuiesc date din Sion”. Intenția lor este să domine goyimea din „Sion”.
3.      Având ”Israelul” și Ierusalimul drept patrie, le oferă o calitate religioasă și mistică mișcării lor de a prelua controlul asupra lumii. Prin asta îi convinge majoritatea oamenilor lor cât și miliardele de goyim că „dumnezeu” este de partea lor și că evreii sunt „aleșii” lui dumnezeu. Asta este ceea ce este numit o profeție auto-îndeplinită, pe care evreii au făcut-o în mod perspicace să se transforme în putere adevărată și miliarde de dolari.
4.      Oferă un rai sigur și nemolestat de acea agenție de informare, Mossadul, pe care deja l-am descris.
5.      Există alte motive compelxe cu ar fi (1) enorma bunăstare oferită de mineralele prețioase care se găsesc în Marea Moartă, (2) evreii (cu ajutorul puterii Statelor Unite) vor extinde și controla pământurile arabilor cât și pământurile bogate în țiței din Golful Persan, (3) reprezintă un refugiu în caz că condițiile mondiale devin prea ostile pentru evrei, (4) alte motive minore.

In opinia mea, primele patru motive sunt extrem de importante, pe când a 5-a categorie e oarecum minoră, în special (3) refugiații în criză. Evreii vor fi întotdeauna niște paraziți ucigași pe spatele națiunilor productive din lume. Odată ce sunt îndepărtați de la puterea națiunilor Albe, întreaga lor structură de putere va ajunge în colaps extrem de rapid. Israel va fi în colaps extrem de rapid. Defapt, însăși arabii vor eschiva statul bandit Israel, imediat ce aceștia pierd controlul asupra națiunilor Albe din lume, în special a Statelor Unite.

Fără susținere, Israelul are o viață scurtă. Chestia este că în interiorul Israelului există tensiuni, confuzie, ură și dezintegrare. Evreii nu au dovedit că pot construi o națiune sau să trăiască singuri. Chiar invers, fără transfuziile continue de bani plini de sânge din Germania, Statele Unite și alte țări ”goy”, Israelul nu ar rezista nici o jumătate de an. Chiar și cu imensele ajutoare mondiale oferite Israelului, acesta are cea mai ridicată rată de inflație din lume. Doar Statele Unite au oferit 10000$ pentru fiecare familie israelită formată din patru membrii, în 1979. Pe lânga asta, Germania plătește reparații pentru farsa ”holoco$tului”, chiar miliarde de dolari în fiecare an. Evreii din New York, Miami Beach și în alte locuri ridică 300 de milioane de dolari în fiecare an pentru evrei și le trimit fără taxe în Israel. Și cu toate astea, parazitul Israel continuă să fie într-un vacarm politic și o situație financială precară, un parazit adevărat, fără viitor de unul singur.

* * * * 

Sumar. În concluzie putem afirma cu siguranță:

  • Că marxismul, comunismul și zionismul lucrează mână în mână cu capitalismul pentru același scop: controlul evreiesc al lumii
  • Că Statele Unite nu luptă împotriva comunismului, ba din contră, se află la mâna rețelei evreiești, care se folosește de bunăstarea, de puterea și de prestigiul Statelor Unite pentru a trăda și a ajunge să controleze țară după țară.
  • CIA-ul și FBI-ul reprezintă poliția secretă și ajută rețeaua evreiească. Nu aveți încredere niciodată în agenții lor și nici să nu colaborați cu aceștia.
  • Nu trebuie sa privim Rusia ca inamic al Statelor Unite. Rușii și-ar dori să scape de pleava evreo-comunistă mai mult ca oricine altcineva și ar fi avut succes daca nu se bagau Statele Unite. Adevăratul inamic se află exact aici în propria noastră patrie, în special în New York și în Washington.
  • Doar prin alinierea puterii totale a rasei Albe și organizând-o sub o religie rasială puternică cum ar fi CREATIVITATEA, putem spera ca vreodată să distrugem tirania evreiască-marxistă-comunistă-zionistă.