Declarația părinților fondatori ai Americii legată de evrei


”Ei (evreii) lucrează împotriva noastră în moduri mult mai efective decât armatele inamicului. Sunt de o sută de ori mai periculoși pentru libertățile noastre. Este trist că niciun stat nu i-a vânat ca pe niște paraziți ai societății și ca cei mai mari inamici ai fericirii Americii”
Sursa: Maxims of George Washington by A.A Appleton & Co.
În timp ce coloniile Americane începuseră să se revolte împotriva opresiunii politice cauzate de caselor bancare evreiești în Europa care încercau să-și consolideze economia în Lumea Nouă, nici-unul dintre părinții fondatori nu a cunoscut mai bine fațada evreimii internaționale, decât bătrânul om de stat al Revoluției Americane, subtilul Benjamin Franklin. Probabil că cea mai insultătoare acuzație împotriva evreimii a fost făcută în faimoasa sa profeție de la Convenția 

Constituțională din 1787 în Philadelphia. În una dintre cele mai mari declarații împotriva evreilor din toate timpurile, acesta a declarat:
”Sunt complet de acord cu generalul Washington și anume că trebuie să protejăm această națiune tânără de o influență perfidă și împotriva infiltrațiilor. Acea amenințare, domnilor, o reprezintă evreii. În orice țară evreii s-au stabilit într-un număr mai mare, i-au scăzut moralitatea; depreciat integritatea comerțului; s-au segregat și nu au fost asimilați; au construit un stat în interiorul statului; și când au întâmpinat împotriviri au încercat să distrugă acea țară în mod financiar, ca în cazul Spaniei și Portugaliei.

Pentru mai mult de 1700 de ani, evreii și-au plâns trista soartă cum că ar fi fost exilați din propria patrie, ceea ce ei numesc Palestina. Însă, domnilor, chiar dacă lumea le-ar oferi patria înapoi, aceștia ar găsi imediat un motiv ca să nu se întoarcă acolo. De ce? Pentru că sunt vampiri, iar vampirii nu trăiesc pe cârca altor vampiri. Aceștia nu pot trăi printre ei. Trebuie să trăiască de pe urma altora ce nu aparțin rasei lor. Dacă nu îi excludeți din Statele Unite prin Constituție, în mai puțin de 200 de ani aceștia vor ajunge aici într-un număr atât de mari încât vor domina și devora pământul și vor schimba forma guvernului nostru, pentru care noi Americanii ne-am dat viața, și ne vor pune în pericol libertatea.

Dacă nu îi excludem, în mai puțin de 200 de ani, urmașii noștri vor lucra pământurile pentru a le oferi resurse, în timp ce aceștia vor trage sforile. Vă avertizez, domnilor, dacă nu facem ceva legat de evrei, copiii voștri vă vor blestema și în mormânt.”
Remarcile lui Franklin au fost înregistrate în ”Chit chat around the table during intermissions” o secțiune din jurnalul lui Charles Cotesworth Pinckney din Carolina de Sud. Pickney (1746-1825) a participat la convenție ca delegat și a notat o parte din adresările și discursurile distinse, pe care mai târziu le-a publicat în jurnalul său. Probabil cea mai bună evidență legată de profeția lui Franklin – la fel ca oricare altă profeție – constă în împlinirea acesteia. Ceea ce Benjamin Franklin a prezis ca o posibilitate de rău augur în 1787 – a devenit astăzi, aproximativ 200 de ani mai târziu – realitatea dură.