Originile reptiliene ale evreilor

Fotografia din stânga reprezintă o statuie reptiliană găsită în mormintele Ubaizilor, care au trăit în zona Irakului din zilele noastre. Statuia datează din 4000 i.e.n., aproximativ perioada în care evreii susțin că au apărut. Gentilii datează cu mult înaintea lor. 

Se cunoaște că a existat un „război în ceruri” și că partea noastră (Satan) a pierdut. Orice persoană care poate identifica un evreu doar privindu-l, cunoaște faptul că aceștia seamănă cu extratereștrii reptilieni. Asta poate suna ridicol sau bizar, însă daca lumea ar studia și ar privi asta în mod deschis, ar înțelege. Cea mai greșită concepție este faptul că iudaismul ar fi o religie. NU este o religie, ci o rasă. Sunt adesea cunoscuți pentru nasul lor mare, însă ceea ce îi da în vileag sunt urechile și buza de jos groasă, pe lângă alte trăsături. Nimeni nu poate spune același lucru despre un catolic, protestant sau despre adeptul unei alte religii. De asemenea, nimeni nu spune „jumătate catolic” sau „un sfert luteran” sau „există sânge ortodox în familie”. 

Boala Tay Sachs există doar la evrei. Bolile nu atacă membrii unei religii, aceste boli sunt rasiale. Lista bolilor rare și ciudate de care evreii suferă, este fără sfârșit, una dintre acestea fiind boala omului elefant.


„Celor care Mi se opun, le trimit boli” – Satan

Evreii poartă o genă reptiliană care este extraterestră, fiind ceea ce îi face să fie evrei. Această genă recesivă a infestat și populația gentilă prin corcirea cu evreii. Evidența acestei gene reptiliene poate fi observată în boli rare și hidoase cum ar fi boala Harlequin Ichthyosis. Aici am adăugat un link către un video de pe YouTube. Te avertizez că dacă ești sensibil sau slab de înger, să nu privești acest video, întrucât este extrem de repulsiv. În mod evident mama și partenerul său au cărat această genă reptiliană. Asta este ceea ce se întâmplă când cineva își amestecă rasa cu evreii (videoclip YouTube, aprox. 4 minute)

Următoarele sunt extrase din cartea „Nature’s Eternal Religion,” scrisă de Ben Klassen:

„În infinita sa înțelepciune, natura a pus cea mai mare emfază pe supraviețuirea speciilor. În diversa sa varietate, Natura a creat tot felul de creaturi, pești și păsări, animale și legume, insecte și bacterii. Unele creaturi cum ar fi corcodelul-cu-gât-roșu și mierla albastră sunt frumoase. Altele cum ar fi peștele scorpion și leneșul, nu sunt. Unele creaturi consumă carne vie. Altele sunt ierbivore. Unele animale cum sunt vacile, se hrănesc pe pajiști. Altele ca și coioții, lupii și tigrii sunt prădătoare. Alte creaturi, ca și gândacii de bucătărie, țânțarii și larvele sunt paraziți. Fiecare creatură are propriile mijloace de supraviețuire și perpetuare a speciei din care face parte. La urma urmei, dorința de a trăi și perpetua propria specie este extrem de puternică. Dacă nu era, speciile ar fi murit de mult. În specia umană, există o rasă care se află deasupra tuturor celorlalte în intensitatea și ferocitatea cu care își exprima dorința de a supraviețui – și asta este rasa evreiască. Cum se face că această rasă a supraviețuit și a rămas intactă de-a lungul revoltelor și tulburărilor din cei 5000 de ani de când a apărut, este ceva remarcabil de observat.”
„Pe când unele rase antice care au fost impunătoare în istorie, cum sunt babilonienii, romanii, fenicienii, egiptenii, acestea au căzut în prăpastia istoriei – iar evreul a supraviețuit. Nu numai că a supraviețuit, însă a devenit și stăpânul de sclavi al tuturor raselor din lume, cu toate că reprezintă un procent mic al populației la nivel mondial.”
„Pe când Rasa Albă a construit, a explorat și creat civilizații, guverne și națiunii, evreul nu a făcut nimic asemănător. Din contră, evreul a fost antiteza nobilului om alb. De-a lungul istoriei evreiești, care datează de cam 5000 de ani, în timp ce a fost unit ca rasă, evreul a fost un parazit și prădător pe cocoașa tuturor națiunilor care au ajuns să îi fie gazdă în mod involuntar. Evreul nu a creat niciodată, nu a construit și nici nu a produs ceva, ca membrii Rasei Albe. Chiar din contră, evreul a fost un distrugător al civilizațiilor, un prădător al națiunilor și un ucigaș care a inventat ideea de genocid din stadiile timpurii ale istoriei sale. Tot ce trebuie să facem este să le citim vechiul testament și să observăm cum, pagină după pagină, au măcelărit, ucis și distrus trib după trib. Națiune după națiune a fost trecută prin foc și sabie, bărbat, femeie și copil.”

„Istoria omenirii este plină de războaie și conflicte, însă din toate conflictele iscate între diferitele națiuni și rase, doar o singură rasă a stârnit cele mai violente antagonisme indiferent de zona în care s-a așezat – și asta este rasa evreiască.”

„Cum se face că rasa evreiască a supraviețuit prin greutățile a 5000 de ani de istorie, unde chiar și cele mai puternice rase cum au fost romanii au pierit? Oare o fii asta din cauză ca evreul este dur? Observăm că evreul este aspru, însă alte rase ca romanii, au fost și mai aspre și cu toate astea nu au supraviețuit. Oare din cauză că este un bun luptător? Nu, de fapt, evreul este un laș și într-un câmp de luptă este cu siguranță unul dintre cei mai josnici și lași luptători. Oare din cauză că este trădător și mincinos? Probabil, din moment ce fără dubiu îi întrece pe toți cu această caracteristică. Însă nici acesta nu este singurul motiv pentru care a supraviețuit. Motivul pentru supraviețuirea acestuia se află în unica sa religie. Devreme în istoria lor, evreii au realizat enorma putere a religiei ca armă – o armă pentru a unii propria rasă sau o armă care să dezintegreze și să distrugă inamicii. Mii de ani au capitalizat pe urma acestei informații, în risipă. Într-o manieră tiranică, au manipulat religia în avantajul lor, cu o viclenie diabolică, pe care nimeni nu a suspectat-o.”

„Tematica centrală a iudaismului este ura, ura pentru Gentili, adică ură pentru toate rasele diferite de cea evreiască. Altă calitate extrem de puternică a religiei iudaice este loialitatea rasială, loialitatea pentru cei ai lor. În timp ce pentru un Gentil Alb de rând nu prea contează cu cine face afaceri și nici nu-l prea interesează dacă vecinul sau persoanele pe care le întâlnește sunt sau nu albe, pentru un evreu asta înseamnă totul. Nucleul conspirației evreiești la nivel mondial acum se află în Lumea Nouă. De fapt, New Yorkul este cel mai mare centru al populației evreiești din lume și New Yorkul este sursa financiară centrală, nu numai pentru Statele Unite, ci și pentru restul lumii.”