Reinhard Heydrich și munca lui pentru a distruge creștinismul


Acest lucru explică modul în care „Vaticanul” i-a ajutat pe mulți dintre SS să obțină identități noi și locuri unde să trăiască, cum ar fi în America de Sud, după război. Naziștii s-au infiltrat în Vatican ca și cler pentru a-l distruge din interior și au planificat cum să distrugă bisericile protestante, însă războiul a distrus totul.

Aici este un citat:
„Scopul final al SS-ului a trecut dincolo de eradicarea catolicismului politic, la distrugerea Bisericii în sine ca un centru de putere și autoritate morală. Heydrich a încercat să discrediteze clerul prin întocmirea unui număr mare de procese bazate pe acuzații de contrabandă cu bani și abateri sexuale făcute de preoți și călugărițe, procese care au primit o publicitate mare în revista SS, Das Schwartze Korps."
[Nu ia multă imaginație pentru a descoperi că aceste „abateri sexuale,” au fost întotdeauna pedofilia – molestarea și violarea copiilor.]
Mai mult...
„Mai târziu, el a dezvoltat un plan mai elaborat pentru a accelera declinul și dezintegrarea religiei organizate. Potrivit agentului SD Wilhelm Hoettl, Heydrich a  intenționat să distrugă biserica din interior, prin trimiterea propriilor lui oameni la seminarele teologice de formare ca preoți.”
„O schemă similară a fost să fie îndreptată împotriva bisericilor protestante.”
„Hitler a decis să amâne socoteala finală cu creștinismul până după război.”
Citatele de mai sus au fost preluate din cartea: „The Killing of SS Obergruppenfuhrer Reinhard Heydrich,” de Callum Macdonald.

„Nicio caracteristică nu mai era pentru planul lui [Reinhard Heydrich] de a distruge bisericile: trimiterea național-socialiștilor tineri, fanatici și neîndoielnici în seminarele pentru preoți, cu scopul de a începe munca lor pentru provocarea unei răscoale din interior”
„The Face of the Third Reich: Portraits of the Nazi Leadership” de Joachim C. Fest (c) 1970; Traducere din limba germană de Michael Bullock, pagina 159