Cât ia Israelul din banii plătitorilor de taxe americaniPe lângă cele spuse în articolul citat mai jos, toți acești bani sunt primiți de Israel, pe lângă nenumăratele  miliarde de dolari pe care comunitatea evreilor le-a obținut pe gratis, din constrângerea Germaniei prin intermediul escrocheriei „holoco$tului”:

„În conformitate cu un articol recent al ziarului New York Times, plătitorii de taxe din America au oferit peste 77 de miliarde de dolari națiunii evreiești a Israelului, începând cu anul 1967. Acest program al cadourilor uriașe din partea guvernului american, oferă aproximativ $16,500 fiecărui evreu (bărbat, femeie și copil) din națiunea israeliților (evreilor). O mare parte din această sumă este rezultatul activităților comitetului americano-israelian al afacerilor publice, unul dintre cele mai mari 80 lobby-uri evreiești din Washington.

Interesul acestor lobby-uri constă în determinarea parlamentarilor și alegerea de senatori care să continue statutul favorizat al Israelului ca națiune, în guvernul american. De exemplu, cadourile făcute către potențialii candidați la alegerile din 1989-1990 s-a ridicat la 8 milioane de dolari, în conformitate cu rapoartele comisiei alegerilor federale. Drept rezultat al acestor șpăgi, doar anul trecut, Israel a avut succesul de a obține aproape 10 miliarde de dolari din ajutoare. Guvernul american nu are niciun drept de a interfera cu felul în care sunt cheltuiți acești bani. Orice încercare de a monitoriza ceea se întâmplă cu ajutorul bănesc reprezintă o insultă la adresa guvernului israelian, care pretinde că este un stat suveran și nimeni nu ar trebui să se amestece în chestiunile lor interne. Noi avem un singur scop: să le dăm din ce în ce mai mulți bani.

Această națiune minusculă cu doar 4 milioane de cetățeni primește aproximativ o treime din ajutoarele pe care le oferim altor țări, în timp ce ajutoarele pentru alte țări din America Centrală și națiunile africane scad, ajutoarele pentru statul israelian cresc. Diagrama de mai jos arată suma ajutoarelor militare și economice oferite Israelului de când Israelul a fost înființat pe pământ arab, în 1948. Secțiunea în negru reprezintă împrumuturile, iar secțiunea în alb reprezintă darurile. Diagrama nu ilustrează alte tipuri de ajutoare, cum ar fi pentru transport, educație, servicii de sănătate, etc.”